pencil1

Send ansøgning

lookingglass2

Godkendelse

group3

Rådgivning

profit4

Kontinuerlig vækst

DIN IDÉ, VORES NETVÆRK

Vores erfarne partnere er på din side for at hjælpe dig. Ved at tilslutte dig FirmConnect, vil vi gøre dine iværksætterdrømme til en succes.
Med eller uden en ide hjælper FirmConnect dig, hvor det er nødvendigt.
 
FirmConnect investere i dit StartUp, og vil have rollen som "hands-on" partner, der støtter, motiverer, og tilbyder en innovativ forretningsstruktur som et supplement til den nødvendige iværksætterrådgivning, samt et bredt netværk for at gøre din spændende idé til en succesfuldt virksomhed.

FirmConnect investerer i nyopstartede virksomheder og unge virksomheder med en skalerbar forretningsmodel. FirmConnect implementerer normalt minoritetsinteresser og investerer i opstart eller den tidlige vækstfase og følger de finansierede StartUps indtil, de kan stå på egne ben.

Vores samarbejdspartnere består af etablerede virksomheder og ledere fra disse. Samarbejdspartnerne har fokus på at identificerer risici og muligheder, samt rådgive iværksætterne, så de kan opnå hurtig og vedholdende succes.

StartUps har brug for proffesionel rådgivning og ekspertise, der er kyndige på hver deres område og er tilgængelige når der er brug for dem. Vi tror på, denne type rådgivning er fleksibel, men bibeholder professionalismen. Rådgivning bør være unik og tilrettelagt de behov, dit StartUp har brug for, så du får den rette mængde hjælp til at blive succesfuld.
ENTRE vil give dig den nødvendige værktøjskasse, du har brug for at gøre din StartUp til en succes. Vi har i sinde at give dig nyttige og inspirerende råd og materiale til at understøtte din iværksætterrejse.

Eksempelvis giver ENTRE adgang til:

  • Sparring om forretningsplan og virksomhedsledelse
  • Kurser i iværksætteri og dets delelementer
  • Praktiske webinarer og arrangementer

Deltag i et netværk af andre unge iværksættere for at udveksle ideer, viden og netværk for at lære af hinanden. Der vil være fokus på åbenhed og hjælpsomhed, i en kollaborativ atmosfære, med adgang til eksperter, der vil svare på eventuelle spørgsmål. Desuden får du mulighed for at deltage i grupper med ligesindede personer for at diskutere iværksætteri generelt eller andre emner.

ENTREs netværk er vidtrækkende, markedsdrevet, serviceorienteret og fokuseret innovativ udvikling af produkter. Vores "bottom-up" tilgang til StartUprådgivning, differentierer ENTRE fra andre lignende initiativer.

ENTRE indgår i FirmConnects netværk som investerings -og rådgivningsorgan for unge iværksættere, i samarbejde med FirmConnects forskellige partnere. ENTRE har til formål at udvikle omsættelige produkter, tjenester eller processer, gennem nyopstartede virksomheder.

ENTRE er bottom-up og dækker følgende:

  • Idéudvikling
  • Netværk
  • Planlægning og strukturering
  • Økonomi og revision
  • mm.

ENTREs fleksible, kreative og decentrale tilgang, giver mulighed for en kortfattet ansøgningsprocedure. Vores netværk tilbyder rådgivning og support, til at udvikle og lancere et produkt eller en tjeneste, udarbejde holdbare forretningsplaner, hjælp til revision og økonomi og andre forretningsrelaterede spørgsmål.

Denne tilgang giver mulighed for at følge idegenereringen, udvikling, der skal udvikles, og hvordan opstarten forløber. Iværksætterne bliver enige om den videre proces og får hjælp fra partnere, og har mulighed for at dele ekspertise, samt få indsigt i markedet.